ПРОЕКТ BG05M9OP001-2.005-0149-С02 

Интегриран модел за активиране на професионалните и личностните умения за заетост и социално включване

ПРОФИЛ

                                                  ПОКАНА                                                  

Сдружение „Международен институт по мениджмънт“, град Варна кани всички заинтересовани да вземат участие в

 

РАБОТНА СРЕЩА – ДИСКУСИЯ

ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ЗАЕТОСТ НА ХОРАТА, КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ЗАВИСИМ ЧЛЕН НА СВОЕТО СЕМЕЙСТВО

 

На 20 ноември 2018 година Сдружение Международен институт по мениджмънт, Варна организира Работна среща - дискусия за представяне на възможностите за заетост на лица, които се грижат за зависим член на своето семейство. Събитието ще се проведе с начален час 10:00 часа в конферентна зала на Висше училище по мениджмънт /град Варна, ул. „Оборище“ 13А, ет. 4/.

На събитието ще бъдат дискутирани теми свързани с равноправие и интеграция на пазара на труда на лица от уязвими социални групи и практически препоръки за промяна на негативните нагласи сред работодателите, възможни стъпки за въздействие върху тези нагласи Ще бъдат представени възможностите на родители, отглеждащи деца с увреждане и ще бъде промотиран добрия пример, свързан с реализацията им на пазара на труда.

В дискусията могат да вземат участие представители на бизнеса, доставчици на социални услуги, родители на деца с уреждане и всички заинтересовани лица. За да бъдете включени в събитието е необходимо да направите предварителна регистрация, като за целта може да изпратите своето потвърждение на е-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0886/ 566 244. Участието е безплатно.

Програма за събитието може да откриете на интернет страницата на проекта: http://profil-blog.mimbg.org/, секция „Събития“.

Проект "Интегриран модел за активиране на професионалните и личностните умения за заетост и  социално включване" /ПРОФИЛ/ има за цел да подобри качеството на живот и участието на пазара на труда на семействата с деца с увреждане, чрез разширяване на възможностите за заетост, повишаване на мотивацията за трудова активност, развитие на личностните и професионалните умения и осигуряване на ефективен диалог с работодателите.

 

С уважение:

Екипът на Сдружение МИМ

 

Програма за събитието може да изтеглите от тук.