Международен институт по мениджмънт /МИМ/ 

Проект: BG05M9OP001-2.005-0149-С02

Интегриран модел за активиране на професионалните и личностните умения за заетост и социално включване /ПРОФИЛ/

 

                                                  ПОКАНА                                                  

 

Сдружение „Международен институт по мениджмънт", град Варна кани всички

заинтересовани да вземат участие в

 

ТРУДОВА БОРСА 

за представяне на свободни работни места, с гъвкаво работно време и възможности за самонаемане

 

На 10 декември /понеделник/ 2018 година Сдружение Международен институт по мениджмънт, Варна организира Трудова борса, с акцент върху представянето на гъвкави форми на заетост и възможности за самонаемане. Специално внимание ще бъде отделено на насърчителни мерки за безработните лица и младежка заетост.

Събитието ще се проведе от 10:30 часа в конферентната зала на Висше училище по мениджмънт /град Варна, ул. „Оборище"' 13А, ет. 4, зала 410а/.

Участие ще вземат и работодатели от град Варна, които ще представят своите компании и свободните работни позиции, които предлагат. Трудовата борса е подходяща за младежи, безработни хора и всички заинтересовани страни, търсещи работа на смени или почасово.

За участие е необходимо да направите предварителна регистрация, като за целта може да изпратите своето потвърждение на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Участието е безплатно.

Програма за събитието може да откриете на интернет страницата на проекта: http://profil-blog.mimbg.org/, секция „Събития".

 

Програма за събитието може да изтеглите от тук.