Международен институт по мениджмънт /МИМ/

 

Проект: BG05M9OP001-2.005-0149-С02

Интегриран модел за активиране на професионалните и личностните умения за заетост и социално включване /ПРОФИЛ/


                                                            ПОКАНА                                                            

Сдружение „Международен институт по мениджмънт", град Варна кани всички

заинтересовани да вземат участие в

ТРУДОВА БОРСА

за представяне на гъвкави форми на заетост и

възможности за дистанционна работа

 

На 12 ноември /понеделник/ 2018 година Сдружение Международен институт по мениджмънт, Варна организиран Трудова борса, а акцент върху представянето на гъвкави форми на заетост и възможности за дистанционна работа. Специално внимание ще бъде отделено на възможностите за предприемачество и стартиране на собствен бизнес.

Събитието ще се проведе от 10:30 часа в конферентната зала на Висше училище по мениджмънт /град Варна, ул. „Оборище"' 13А, ет. 4, зала 410а/.

Участие ще вземата Майкъл Милков от Beehive – първото споделено работно място във Варна и Костадин Петров, който ще представи възможностите за гъвкава заетост в рамките на европейските оперативни програми в социалната сфера.

На събитието ще бъдат представени иновативни подходи за стартиране на социално предприятие успешни примери в тази сфера. Участие ще вземат и работодатели, които предлагат гъвкави форми на заетост и възможности за дистанционна работа.

За участие е необходимо да направите предварителна регистрация, като за целта може да изпратите своето потвърждение на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Участието е безплатно.

 

Програмата може да видите тук.