ПРОЕКТ BG05M9OP001-2.005-0149-С02 

Интегриран модел за активиране на професионалните и личностните умения

за заетост и социално включване

ПРОФИЛ

ПОКАНА

Сдружение „Международен институт по мениджмънт“, град Варна

кани всички заинтересовани да вземат участие в

РАБОТНА СРЕЩА

ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА КУРС „ЛИЧНОСТНИ УМЕНИЯ ЗА ЗАЕТОСТ“

На 06 август 2018 година Сдружение Международен институт по мениджмънт, Варна организира работна среща за представяне на курс Личностни умения за заетост и резултати от тестването му сред родители на деца с увреждане. Събитието ще се проведе от 10:00 часа в конферентната зала на Висше училище по мениджмънт /град Варна, ул. „Оборище“ 13А, ет. 4, зала 410а/.

Освен представяне на курса „Личностни умения за заетост“ и неговите резултати, на срещата ще бъдат дискутирани и въпросите, свързани с реализацията на пазара на труда на родители, на деца с увреждане – трудности и възможности за пазарна интеграция и реализация.

За участие е необходимо да направите предварителна регистрация, като за целта може да изпратите своето потвърждение на е-mail:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0886/ 566 244. Участието е безплатно.

Проект "Интегриран модел за активиране на професионалните и личностните умения за заетост и  социално включване" /ПРОФИЛ/ има за цел да подобри качеството на живот и участието на пазара на труда на семействата с деца с увреждане, чрез разширяване на възможностите за заетост, повишаване на мотивацията за трудова активност, развитие на личностните и професионалните умения и осигуряване на ефективен диалог с работодателите.

 

Програмата може да видите от тук.